FAQ

Heeft u specifieke vragen of wilt u gewoon wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Hieronder volgen in elk geval de meest gestelde vragen (en antwoorden).

 1. Het aanraken bij het open doen.. Als je hem open moet maken, dan moet je daar iets voor vastpakken.
  Antwoord: de PWC is in principe ontworpen voor thuisgebruik; meestal ben jij dan degene die er gebruik van maakt, maar je kunt ook kiezen voor automatische opening (electrisch). Bij enkele modellen is voetbediening mogelijk.
 2. Hoe kun je hem het best schoonmaken?
  Antwoord: simpel, je doet wat bleekmiddel of een ander schoonmaakmiddel in het urinoir, je haalt er een borstel (of die bij het toilet staat) erdoor, je draait de kraan open die erboven zit en zo spoel je hem weer schoon.
 3. Hoeveel ruimte heb je nodig voor de PWC?
  Antwoord: dit is afhankelijk van de uitvoering. Als je een fors fonteintje in je toiletruimte hebt, dan is er zeker ook voldoende ruimte voor een PWC. (de afmetingen van de prototypes zijn op aanvraag beschikbaar)
 4. Kan ik een PWC zelf maken?
  Antwoord: uiteraard! Een handige klusser heeft hier een leuk project aan; tegen een geringe vergoeding zijn er detailfoto’s (geen tekeningen) van de prototypes beschikbaar om het klusproject nog makkelijker zelf uit te voeren.
 5. (Waar) Kan ik een PWC kopen?
  Antwoord: momenteel zijn alleen de prototypes welke op deze site getoond worden te koop.

Heeft u zelf nog andere vragen? Wij beantwoorden deze met plezier.

%d bloggers liken dit: