FAQ

Heeft u specifieke vragen of wilt u gewoon wat meer weten? Neem gerust contact met ons op. Hieronder volgen in elk geval de meest gestelde vragen (en antwoorden).

  1. Het aanraken bij het open doen (links of rechtsdraaiend). Als je hem open moet maken, dan moet je daar iets voor vastpakken. Antwoord: de PWC is in principe ontworpen voor thuisgebruik; meestal ben jij dan degene die er gebruik van maakt, maar je kunt ook kiezen voor automatische opening (electrisch). Bij enkele modellen is voetbediening mogelijk.
  2. Hoe kun je hem het best schoonmaken? Antwoord: je doet wat bleekmiddel of een ander schoonmaakmiddel in het urinoir, je haalt er een borstel (of die bij het toilet staat) erdoor, je opent de kraan die erboven zit en zo spoel je hem weer schoon.
  3. Hoe werkt de kraan? Antwoord: de kraan blijft dicht wanneer je het deurtje opengeklapt hebt. Dit voorkomt dat je per ongeluk nat wordt tijdens het plassen (mogelijkheid bij een sensorkraan). Als je de onderbreking teniet doet, kun je de sensorkraan bijvoorbeeld gebruiken om je urinoir schoon te maken.
  4. Hoeveel ruimte heb je nodig voor de PWC? Antwoord: dit is afhankelijk van de uitvoering. Als je een fors fonteintje in je toiletruimte hebt, dan is er zeker ook voldoende ruimte voor een PWC. (de afmetingen van de prototypes zijn op aanvraag beschikbaar)
  5. Kan ik een PWC zelf maken? Antwoord: uiteraard! Een handige klusser heeft hier een leuk project aan; tegen een geringe vergoeding zijn er detailfoto’s (geen tekeningen) van de prototypes beschikbaar om het klusproject nog makkelijker zelf uit te voeren.
  6. (Waar) Kan ik een PWC kopen? Antwoord: momenteel zijn alleen de prototypes welke op deze site getoond worden te koop.
  7. Er komt te weinig water uit de kraan. Antwoord: onder het urinoir zit een kraantje waarmee je de watertoevoer naar het fonteintje kunt bedienen. nb: draai deze niet te ver open, anders is de straal te hard en wordt de vloer nat.
  8. Ik heb lekkage! Antwoord: draai de hoofdkraan onmiddelijk dicht! Kijk of je het probleem kunt lokaliseren en/of bel een loodgieter.

Heeft u zelf nog andere vragen? Wij beantwoorden deze met plezier.

%d bloggers liken dit: